01-02-11

Vakantie in de Panne

Kijk eens na welke evenementen kust 2010 er zoal zijn vooraleer je een keuze maakt uit de vele familiehotels aan zee in De Panne, er is overal, de hele zomer lang, wel wat te doen!

Hotels in De Panne

de panne3

De Panne ligt waar Noordzee, duinen en vlakke polders mekaar raken. Verblijven in De Panne hotel is verblijven in de groene parel van de Vlaamse kust, waar je kunt genieten van de onmetelijke duinvlakten met de onvermoede panorama's, ongestoord kunt dwalen door één van de ongerepte natuurreservaten, vóór dag en dauw een strandwandeling met de blik op de verre horizon maken en kuieren langs bewegwijzerde paden om van de ene ontdekking in de andere te vallen. Het zijn allemaal troeven die je vakantie in een hotel De Panne ontegensprekelijk geslaagd maken. De keuze aan in hotels in De Panne is eerder klein maar dit benadrukt nogmaals de charme van de stad in vergelijking met andere kuststeden. Verblijven in een hotel in De Panne is een van de allerbeste keuzen die ik ooit heb gemaakt, wat binnenlandse bestemmingen betreft dan toch. Het badstadje helemaal in het westelijk uiteinde van de Belgische Kust staat vooral bekend om haar schier onmetelijke duinreservaten, haar brede strand en de immer gezellige drukte. Bovendien is De Panne de bakermat van de zeilwagensport, en laat dit nu net toevallig één van mijn favoriete vrijetijdsbestedingen zijn. Kiezen voor een vakantie in een hotels De Panne is echt schitterend: De Panne telt niet minder dan 350 hotelbedden (in alle categorieën), 5.000 appartementen, 5 campings en 2 vakantiedorpen. De badstad laat zeer gemakkelijk toe om de rust van de talrijke natuurgebieden met de uitgebreide gastronomische mogelijkheden in het gezellige centrum te combineren. Vanuit je De Panne hotel is het heerlijk om ook buiten het hoogseizoen de vakantiesfeer te komen opsnuiven.

Helemaal anders gaat het er natuurlijk aan toe in grote steden. Kijk voor aanbiedingen en promoties op BoekUwHotel.be, bijvoorbeeld voor hotels in Londen.

04:56 Gepost door bloggie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kust, hotel, promotie, de panne, goedkoop, hotels |  Facebook |